13.8 C
Skopje
Sunday, October 2, 2022

Kryetari i nëndegës Aleancës Radushë përkrah bashkëvendësin Muhamed Ramadanin dhe kryetarin Bexheti

Shkup, 3 tetor – Sot ne tubimin e mbajtur në f.Radushë të Bashkimit Demokratik për Integrim ku u shpalos programi zgjedhore u bashkëngjit kryetari i nëndegës Aleancës Naip Xhaferi me përkrahësit e tij.

Ato përkrahin bashkëvendësin e tij bartësin e listës Muhamed Ramadanin dhe gjithashtu edhe kryetarin e Komunës Blerim Bexheti.

BDI SARAJ dita ditës i shtohen përkrahësit thuajse në të gjitha vendbanimet që gravitojnë në këtë Komunë.
Përndryshe sot në Radushë kishe numër të madh të mbështetësve të BDI-së dhe Blerim Bexhetit.

Latest news
Related news
- Advertisement -spot_img