6.8 C
Skopje
Friday, December 9, 2022

Kostadinov i LSDM e konfirmon se do ketë rekonstruim të Qeverisë

Shkup, 26 Shtator – Pero Kostadinov, kryetar i komunës së Valandovës nga LSDM, në emisionin 24 analiza, konsideron se nuk ka probleme në parti dhe punët e brendshme zgjidhen reciprokisht.

Kostadinov tha se pas Milevskit do të ketë vetëm një mini-rekonstruim të Qeverisë pas dorëheqjes së Milevskit, por që do të pasohet në periudhën e ardhshme.

Latest news
Related news
- Advertisement -spot_img