12.8 C
Skopje
Wednesday, September 28, 2022

Komunikacioni nëpër rrugë të lagështa, në vendkalimet kufitare nuk ka ndalesa më të gjata

Shkup, 29 shtator – Komunikacioni në rrugët shtetërore po zhvillohet pa pengesa, nëpër rrugë vende-vende të lagështa. Intensiteti i komunikacionit në akset rrugore jashtë mjediseve të qytetit është mesatar.

Në vendkalimet kufitare, nga ana e Maqedonisë së Veriut, nuk ka ndalesa më të gjata për hyrje dhe dalje nga shteti.

LAMM rekomandon shpejtësi të adaptuar, respektimin e sinjalizmit të vendosur në komunikacion e veçanërisht drejtim të automjetit me kujdes, posaçërisht në rrugët nëpër gryka, ku ekziston mundësia e rrëshqitjes së dheut. Kjo vlen veçanërisht për pjesët rrugore Katllanovë – Veles, Mavrovë – Dibër – Strugë, Vinicë – Berovë dhe Koçan – Dellçevë.

Latest news
Related news
- Advertisement -spot_img