21.8 C
Skopje
Sunday, October 2, 2022

Komuna e Çairit nënshkruan memorandum bashkëpunimi me Go Green Shkup

Shkup, 1 tetor – Komuna e Çairit sot ka nënshkruar memorandum bashkëpunimi me shoqatën për zhvillim të qëndrueshëm dhe mbrojtjen e mjedisit jetësor, Go Green Shkup.

Të dyja palët janë zotëruar se bashkërisht do të punojnë në të mirën e mjedisit ku jetojmë dhe krijimin e hapësirave të gjelbra.

“Komuna e Çairit është komuna më e gjelbër në Shkup dhe do të vazhdojmë ta ruajmë këtë gjelbërim e të krijojmë hapësira të tjera shtesë”, shprehet kryetari i komunës së Çairit, Visar Ganiu.

https://www.facebook.com/VisarGaniu.Cair/posts/2922221111439871
Latest news
Related news
- Advertisement -spot_img