0.8 C
Skopje
Sunday, November 27, 2022

Kompania “Ecolog” e familjes Destani dhuron 10 autoambulanca Maqedonisë

Shkup, 23 shtator – Ecolog International, nesër më 24 Shtator 2021,do të bëje donacion 10 auto-ambulanca për Shtëpitë e Shëndetit të Maqedonisë së Veriut.

Lazim Destani është biznesmen i suksesshëm me prejardhje nga Malësia e Sharrit të Tetovës. Ai dhe familja e tij drejtojnë një rrjet internacional biznesesh, në sektorin e shërbimeve, inxhinierisë dhe ndërtimit, energjetikës e logjistikës, me mbi tridhjetë ndërmarrje aktive në tregun global (Gjermani, SHBA, Zvicër, Dubai, Turqi, Maqedoni, Liban, Kuvajt, Rusi, Mongoli dhe Kinë.

Latest news
Related news
- Advertisement -spot_img