0.8 C
Skopje
Tuesday, November 29, 2022

Këto janë veturat më të mira dhe më të këqija për shoferët e gjatë dhe të shkurtër

Madhësia e veturës ndonjëherë nuk është e rëndësishme për komoditetin e shoferit.

Kjo u konfirmua nga një studim nga Consumer Reports në lidhje me komoditetin në veturë në varësi të lartësisë së shoferit. Veturat u testuan nga drejtuesit 155 deri në 188 cm të gjatë, dhe përshtypjet e tyre janë si më poshtë.

Kur bëhet fjalë për shoferët e gjatë, ata janë më të pakëndshëm në një veturë si Mazda MX-5 Miata, e cila është e pritshme. E njëjta gjë vlen edhe për Porsche 918 Spyder, por edhe ato më të reja, si Toyota Supre. Ajo që është befasuese është se nuk ka vend këtu për Jeep Gladiator dhe Wrangler, Toyota Tacoma, por edhe më të madhe për  Honda Insight disi të harruar.

Nëse jeni një nga shoferët e gjatë, nuk do të pendoheni që keni zgjedhur BMW Serinë 7, X5 dhe X7, Audi A8 dhe Q7, Volvo XC90 dhe SUV -të luksoze Porsche Cayenne dhe Range Rover.

Mazda MX-5 nuk është e rehatshme as për shoferët më të ulët, dhe ata nuk janë të rehatshëm në Jeep Wrangler, Chevrolet Camaro dhe një numër veturash të mëdha si Ford F-150, Nissan Titan dhe Chevrolet Colorado. Toyota Tacoma, Jeep Gladiator dhe Wrangler gjithashtu u rishfaqën këtu.

Për drejtuesit me gjatësi më të vogël veturat më të përshtatshme janë seritë luksoze 7 dhe X5 nga BMW dhe Volvo XC90, dhe veturat pak më të vogla si Volkswagen Tiguan dhe BMW X3.

Latest news
Related news
- Advertisement -spot_img