23.8 C
Skopje
Tuesday, May 24, 2022

Këshilltarët shqiptarë në Kumanovë pasi pranuan mandatin ulen në kafe të përbashkët

Kumanovë, 5 nëntor- Në përbërjen e Këshillit Komunal të Kumanovës 2021-2025, shqiptarët do të kenë 7 këshiltarë. Katër prej tyre janë nga radhët e BDI-së, dy nga koalicioni ASH-AAA dhe një nga Lëvizja Besa. Pasi kanë pranuar certifikatat si këshilltarë, ata janë ulur në një kafe të përbashkët në qendër të Kumanovës, duke paralajmëruar bashkëpunim në katër vitet e ardhshme në interes të votuesve shqiptarë, shkruan Zhurnal. Shumë prej komentuesve në rrjetet sociale takimin e tyre e kanë quajtur edhe si “kafe të përbashkët me rastin e ditës së Xhuma”.

Latest news
Related news
- Advertisement -spot_img