29.8 C
Skopje
Tuesday, May 24, 2022

Këshilli Gjyqësor sot duhet të zgjedhër u.d kryetarin e Gjykatës Penale

Shkup, 8 nëntor – Anëtarët e Këshillit Gjyqësor duhet të zgjedhin U.D kryetar i Gjykatës Penale përshkak javën e kaluar, kryetarit aktual të gjykatës, gjykatësit Ivan Xholev i skadoi mandati, informon Zhurnal.

Në rend dite në seancën e sotme janë dhe kërkesa nga gjykatësi lidhur me mbulesën e harxhimeve për transport, si dhe për vendimin për përfundim të funksionit gjykatës përshkak përmbushjes së kushteve për pension.//Zhurnal.mk

Latest news
Related news
- Advertisement -spot_img