6.8 C
Skopje
Friday, December 9, 2022

Kasami: Riorganizimi i administratës pengohet nga pushteti qendror

Shkup, 26 Shtator – Kreu i komunës Tetovës Bilall Kasami, në TV24 ka folur edhe për riorganizimin e administratës. Sipas tij, një gjë e tillë po pengohet nga pushteti qendror.

“Në lidhje me riorganizimin e administratës inspektorati i punës përmes bashkëshortes së zëvendësministrit të drejtësië Agim Nuhiu, bën presion dhe i kthen në punë të punësuarit e komunës të cilët për tre muaj nuk kanë qenë në vendet e tyre të punës dhe kjo e dokumentuar përmes sistemit elektronik të evidencës. Pushteti qendror e pengon realizimin e punëve dhe zhvillimin e qytetit. Paramendoni, kanë lejuar Teuta Arifin që të krijojë një borxh prej 24 milion euro, pa qenë kohë krize ndërsa mua që në javën e parë më kanë limituar buxhetin, dhe këtu parashtrohet pyetja se si mund të menaxhosh ose të kursesh në një komunë ku mjetet janë të limituara”, ka përfunduar Kasami.

Latest news
Related news
- Advertisement -spot_img