14.8 C
Skopje
Tuesday, September 27, 2022

Kasami në takime me zejtarë nga Tetova

Tetovë, 4 tetor – Kryetari i Lëvizjes Besa dhe kandidat për kryetar të komunës së Tetovës, Bilall Kasami, sot u takua me zejtarë të qytetit. Me përfaqësuesit e zejtarëve, ai bisedoi rreth zbatimit të programit parazgjedhor që e përfshin këtë veprimtari.

“Tetova si qytet është krijuar dhe mirëmbajtur me shekuj falë këtyre zejtarëve, njerëz të cilët çdoherë kanë krijuar dhe tregtuar në qytet. Programi ynë u mundëson zejeve të vjetra të ekzistojnë dhe krijojnë, mbrojtje të dyqaneve të tyre dhe punëtori dhe edukim”, deklaroi Bilall Kasami.

Në takimet me qytetarë, Kasami prezantoi 16 projekte kapitale të cilat i ofron për transformim të qytetit. 

Latest news
Related news
- Advertisement -spot_img