6.8 C
Skopje
Friday, December 9, 2022

Kandidatët e Tetovës nënshkruajnë kodin për zgjedhje korrekte dhe demokratike

Tetovë, 25 shtator – Sot kandidatët për kryetarë të komunës së Tetovës nënshkruan kodin për zgjedhje korrekte dhe demokratike.

Ata bashkërisht u zotuan se do t’i respektojnë parimet e demokracisë dhe sundimit të mirë, duke kontribuar për zhvillim demokratik të shoqërisë.

“Përgëzoj të gjithë kandidatët dhe uroj të kemi një garë fer dhe demokratike! Në fund le të fitoj më i miri dhe ai që merr besimin e qytetarëve për të udhëhequr me komunën e Tetovës në 4 vitet e ardhshme.” tha Teuta Arifi në një postim në Facebook

Latest news
Related news
- Advertisement -spot_img