19.8 C
Skopje
Monday, September 25, 2023

Ka një fushë plot me Porsche të braktisur në Kaliforni, cilën do të “shpëtonit” së pari?

Pas vitesh që u injorua në mënyrë mjaft të gjithanshme nga koleksionistët, Porsche 928, makina që u përpoq dhe nuk arriti të zëvendësojë 911, tani është një klasik seriozisht i dëshirueshëm.

Por siç duket nuk e ka vërejtur pronari i këtyre 928-ve të braktisur në Kaliforni, përcjell Telegrafi.

Ato u vunë re nga përdoruesi i Facebook, Steve Rhodes, ndërsa ai po vëzhgonte vendet për një shfaqje televizive pranë një gurore të vjetër në veri të Moorpark në Qarkun Ventura.

“Një nga miqtë e pronarit [të tokës] kërkoi të ruante disa makina. Dhe pothuajse kurrë nuk u kthye”, shpjegoi Rhodes në një postim.

Fotografitë e Rhodes tregojnë të paktën 13 Porsche 928, të cilat duke gjykuar nga pluhuri, “zbehja e bojës”, ata të gjithë kanë qenë atje për një kohë.

“Djaloshi është akoma aty që i zotëron, por duket se ka humbur interesin për t’i rregulluar ato”, thotë Rhodes. “Por më thanë se nuk do t’i shesë”.

Marketing
Related news