4.8 C
Skopje
Wednesday, November 29, 2023

Jordanov: Do të vijë dita kur njerëzit do dalin në rrugë, do ndodhin trazira sociale

Shkup, 26 Shtator – Ivan Jordanov, kryetar i komunës së Shtipit nga VMRO-DPMNE, në analizën 24 theksoi se masat janë të vonuara dhe nevojitet koordinim ndërmjet të gjithë kryetarëve të komunave dhe përfaqësuesve të komunave me përfaqësues të caktuar.

– Faturat e energjisë elektrike në të gjitha institucionet, përfshirë ndërmarrjet publike, tashmë do të fillojnë të paguhen dhe ka komuna ku nëse nuk merret vendim më herët, tashmë kanë llogari të bllokuara, kanë borxhe që po i shlyejnë dhe janë nga. periudha kur nuk kishte krizë energjetike. Ne i kthejmë kreditë nga e kaluara, të cilat ishin të vonuara dhe u rritën disa herë. Institucionet duhet të jenë nën një treg të rregulluar për të pasur një kosto të parashikueshme. Sado që të kursejmë kemi pasur një situatë ku fatura e rrymës është 19 milionë denarë, ndërsa të ardhurat nga uji dhe grumbullimi i mbeturinave janë 17 milionë denarë. Do të vijë dita kur njerëzit do të qëndrojnë në rrugë, do të na ndodhin trazira sociale. – thotë Jordanov.

Marketing
Related news