27.8 C
Skopje
Wednesday, July 6, 2022

Jeni beqare? 6 + 1 arsye të mira për të festuar

Jeni nga ata njerëz që ndjejnë se vetmia e tyre po troket vazhdimisht në derë? A janë të gjitha të dashurat tuaja në një lidhje ndërkohë që jeni ende duke pritur që të shfaqet dashuria juaj e madhe? Edhe çfarë; Gjithçka vjen në kohë dhe asgjë nuk zgjat përgjithmonë. Fakti që mund të jeni beqarpër një kohë të gjatë nuk do të thotë absolutisht asgjë dhe në asnjë rast nuk duhet t’ju dekurajojë apo mërzitë. Edhe kush ju tha se ata që janë në një lidhje po kalojnë domosdoshmërisht fazën më të mirë të jetës së tyre? Keni menduar se ju që jeni të lirë mund të kaloni shumë më mirë se ata dhe thjesht nuk e keni kuptuar? Merrni frymë thellë dhe mendoni pak më mirë. Në rast se keni ende dyshime për t’ju ndihmuar të sqaroni gjërat në mendjen tuaj, ne rendisim përfitimet që mund të keni, duke qenë beqar.

Liri Le të fillojmë me më të rëndësishmit! Privilegji i parë dhe më i mirë që gëzoni kur jeni beqarë është liria juaj. Nuk ka ndjenjë më të mirë se kjo. Mund të bësh çfarë të duash, kur të duash, pa pasur nevojë t’i japësh llogari askujt. Kjo në vetvete është e mrekullueshme. Asnjë lidhje nuk duhet t’ju bëjë të ndiheni të bllokuar, megjithatë, të gjithë e dimë se në shumë raste kjo ndodh dhe sido që t’i bëjmë një “referencë” formale gjysmës suaj, do t’i jepni domosdoshmërisht. Kur je i lirë kjo nuk vlen…

Pavarësia emocionale Kur jemi në një lidhje të gjithë funksionojmë më shumë me emocione. Kjo është normale këtu. Sidoqoftë, në shumë raste kur një marrëdhënie nuk është e shëndetshme e gjithë kjo ndjenjë nuk të çon në “rrugë të mira”. Pa e kuptuar, ju filloni të shtypni dëshirat tuaja dhe t’i jepni përparësi kënaqësisë emocionale të partnerit tuaj. Kur jeni beqar punoni më shumë me logjikën dhe kjo nuk është domosdoshmërisht keq. Dihet që dashuria është e verbër, ndaj nëse nuk je i dashuruar kjo nuk ndodh, çdo gjë e sheh qartë dhe logjika jote mbretëron.

Koha me miqtë Le ta pranojmë të gjithë. Kur jemi në një lidhje dhe sidomos herën e parë, gjithë kohën personale ia kushtojmë gjysmës tjetër. Miqtë në mënyrë të pashmangshme zënë vendin e dytë dhe shumë herë arrijmë në atë pikë sa të harrojmë sa bukur dhe të shkujdesur kemi kaluar me ta. Pra, derisa të shfaqet dashuria juaj e madhe, a mund të përqendroheni në momentet e relaksuara që mund të kaloni me miqtë tuaj?

Ju zgjeroni rrethin tuaj shoqëror Po, është e ditur që bllokimi i zgjatur ka ndryshuar shumë të dhënat dhe ndërsa në rrethana normale do të dilje në një takim dhe do të takoje njerëz të rinj, kjo nuk ndodh. Megjithatë, kjo nuk është diçka që duhet t’ju zhgënjejë për dy arsye. Fillimisht karantina nuk do të zgjasë përgjithmonë, shpresojmë të gjithë dhe përveç takimeve ka mënyra të tjera për të takuar njerëz të rinj. Mediat sociale janë një mjet i fuqishëm i takim, vëmendjen e nevojshme për shkak të kursit paraqesin shumë rreziqe.

Ju mblidhni përvoja Në çdo fazë të jetës sonë ne krijojmë kujtime dhe mbledhim përvoja. Megjithatë, kur je këngëtar, na beso, mbledh eksperiencat më subversive dhe transformuese që do t’ju duhet t’i mbani mend përgjithmonë dhe të qeshni.

Puna juaj në plan të parë “Kur je i lirë, ke mjaft kohë për të ndjekur karrierën tënde dhe kjo është e mrekullueshme. Femrat që janë profesionalisht të suksesshme dhe të pavarura nxjerrin një dinamizëm dhe kjo i bën ato veçanërisht tërheqëse për shoqen e kundërt. Tani që jeni beqarë, investoni në biznesin tuaj më shumë se kurrë dhe kur të bëni lidhjen e lakmuar do të jeni burim frymëzimi për partnerin tuaj.

Duaje veten Ju mund të mos e kuptoni këtë, por kur nuk jeni në një lidhje, në mënyrë të pandërgjegjshme mësoni ta doni veten më shumë. Kur nuk keni një partner për të rritur vetëbesimin tuaj, brenda jush aktivizohet automatikisht një mekanizëm që të bën t’i përkushtohesh vetes dhe të gjesh mënyra për të rritur veten. Dalëngadalë filloni të njihni më mirë veten, të zbuloni të metat tuaja dhe të pajtoheni me to.Kur të hyni në një lidhje do të keni punuar shumë me veten dhe do të jeni një partner më i mirë.

Latest news
Related news
- Advertisement -spot_img