21.8 C
Skopje
Sunday, October 2, 2022

iPad Mini i ri ka probleme me ekranin?

Sipas disa përdoruesve, ekrani i iPad mini ka njollë dhe shtrembërim, siç ankohen përdoruesit e tij në Reddit. Ky efekt i padëshirueshëm ndodh kur ekrani kthehet në orientimin e portretit. 

Një përdorues demonstroi efektin në një video në YouTube.

Siç shihet në të, nuk shfaqet në zonën e shtypur, por mbi të.

Sipas Apple, ky efekt është normal për ekranet LCD. Këto ekrane do të përditësoheshin njëri pas tjetrit. 

Latest news
Related news
- Advertisement -spot_img