14.8 C
Skopje
Thursday, May 26, 2022

Infekton 2 klasa me Kovid-19 te shkolla “Ismail Qemali”

Pas simptomave nxënësit dolën pozitivë. Do zhvillojnë mësim online

Covid-19 prek nxënësit në shkolla, pasi janë mbyllur dy klasa të gjimnazit “Ismail Qemali” në Tiranë, kjo për shkak se disa nxënës kanë rezultuar pozitivë me koronavirus.

Në fillim bëhet e ditur se disa prej adoleshentëve kanë shfaqur shenja dhe pas testimit kanë rezultuar pozitivë. Drejtoria e shkollës është kujdesur që maturantët e izoluar të zhvillojnë vetëm mësim online teksa do të qëndrojnë për 14 ditë të karantinuar.

Latest news
Related news
- Advertisement -spot_img