3.8 C
Skopje
Thursday, December 7, 2023

Hoti: Qeveria shpenzoi 8.1 miliardë euro, nuk është vërejtur asnjë efekt

Deputeti i LDK-së, Avdullah Hoti, tha se buxheti i viti 2024 do të duhet që të analizohet në bazë të premtimeve të dhëna nga Qeveria Kurti, raporton Ekonomia Online.

Sipas tij, ndonëse janë shpenzuar 8.1 miliardë euro nuk është vërejtur asnjë efekt.

“Gjatë këtij mandati qeverisës 2021-2014 në total kjo mazhorancë ka menaxhuar, me buxhetin 2024, 11.4 miliardë euro. Deri më tani me mbarimin e këtij viti shpenzohen 8.1 miliardë euro dhe me duhet të them që efekte konkrete janë të pavërejtshme”.

“Ka ndërrua proceduar e buxhetit është përkeqësuar proceduar e buxhetit. Rritja masive e subvencioneve. Ky buxhet ka shpërputhje me vete zotimet e Qeverisë, ka shpërputhje me prioritet ekonomike dhe ka shpërputhje me nevojat emergjent që kanë qytetarët”, tha ai.

Marketing
Related news