26.8 C
Skopje
Saturday, August 13, 2022

Hapet Panairi për turizëm në Shkup

Shkup, 17 dhjetor – Në hapësirat e Ist Gejt Moll në Shkup sot është hapur Panairi për turizëm ku do të prezantohen njëzet hotelierë nga Turqia.

Siç është paralajmëruar, vizitorët e Panairit dot të kenë mundësinë të rezervojnë pushimin e tyre veror dhe udhëtimin turistik sipas lirimeve special që do të jenë të kapshme drejtpërdrejtë në panair, ashtuqë për ta janë paraparë dhurata por njëherësh janë edhe fitues potencial të dhuratës për udhëtim në Turqi ose Greqi.

“Në Panair do të prezantohen 20 hotelierë nga Turqia që qytetarëve të Maqedonisë së Veriut u janë të njohur pasi Antalia është një nga destinacionet e preferuara për pushim veror”, theksohet në kumtesë.

Në ngjarjen fjalim do të kenë Emrah Sejid, menaxher i përgjithshëm i VAS Tur Turqi, Elizabeta Koçeva Josifovska nga JK Travel dhe Lupço Janevski nga Agjencia për mbështetje dhe promovim të turizmit në vend. 

Latest news
Related news
- Advertisement -spot_img