15.8 C
Skopje
Thursday, February 29, 2024

GTO Engineering ofron një kopje të Ferrari 250 GT California Spyder

Blerësit potencialë të edicionit “Revival” të njërit prej, sipas shumë njerëzve, Ferrarit më të bukur të të gjitha kohërave mund të zgjedhin midis tre motorëve të ofruar V12.

Me një total prej 106 të prodhuar Ferrari 250 GT California Spyder është një nga modelet më të shtrenjta dhe më të dëshirueshme që “lindën” në Maranello, kështu që nuk është për t’u habitur që ato pak kopje origjinale të ruajtura në ankande arrijnë miliona.

Konsumatorët të cilët nuk janë të gatshëm të paguajnë për kopjen origjinale të “ulur” të Ferrarit me dy vende në fillim të viteve gjashtëdhjetë, mund të porosisin një kopje të shkëlqyer të 250 GT California Spyder nga kompania britanike GTO Engineering, e cila renditet ndër kompanitë më të respektuara në të cilat, përveç restaurimit dhe servisimit të modeleve të fshehura pas emblemës së “kalit të mbështetur”, ata janë të angazhuar edhe në prodhimin e kopjeve.

Për modelin e “ringjallur” 250 GT California Spyder SWB (Baza e rrotave të shkurtra) me specifikimet më të mira, duhet të lihen mënjanë rreth një milion euro, dhe GTO Engineering nga ana tjetër ofron një veturë me një trup alumini të punuar me dorë në të cilën (përveç lëkurës , druri dhe instrumentet analoge) një mekanikë e përmirësuar ndjeshëm.

Procesi i përfundimit të “historisë” zgjat 1.500 orë, dhe përveç motorit 3-litërsh të Ferrarit V12 (Colombo), i cili është i kombinuar me një transmetim manual me 4 shpejtësi, klientët gjithashtu kanë mundësinë e V12 më të madhe 3.5 dhe 4 litra motorët me të cilët fuqia e transmetimit në boshtin e pasmë kryhet përmes një transmetimi me 5 shpejtësi.

GTO thotë se dy (ri) krijimet e tyre të mëparshme në temën e modeleve Ferrari 250 SWB dhe 250 TR kanë treguar se ka shumë blerës të interesuar që duan “një kopje më të mirë se origjinali” dhe janë të gatshëm t’i lënë mënjanë ato shuma për një makinë që do të presë rreth dy vjet. Ne nuk e dimë se çfarë mendojnë ata për gjithçka në Ferrari.

Marketing
Related news