9.8 C
Skopje
Monday, October 3, 2022

Gostivari me dy fshatra me më pak se 10 votues, do të votojnë në vendvotim tjetër

Shkup, 2 tetor – Komisioni Shtetëror i Zgjedhjeve sot miratoi udhëzimin për votim në vendvotimet me më pak se 10 votues.

Nga gjithsej 3.480 vendvotime, më pak se 10 votues kanë 96 vendvotime.

Sipas evidencës së KSHZ-së, në Komunën e Gostivar ka dy vende edhe atë në Bordec ku ka 8 votues dhe Sushicë me 6 votues.

Në këto dy vende, sipas udhëzimit, do të formohen Këshilla Zgjedhor dhe votuesit do të mund të votojnë në vendin më të afërt.

Latest news
Related news
- Advertisement -spot_img