21.8 C
Skopje
Saturday, August 20, 2022

Gjykata e Lartë refuzoi kërkesën e Rashkovskit për paraburgim shtëpiak

Shkup, 22 shtator – Gjykata e Lartë në seancën e sotme ka refuzuar kërkesën e Rashkovskit për paraburgim shtëpiak duke e vlerësuar si të pabazuar.

“Gjykata e Lartë pas seancës së mbajtur publike, mori vendim ku refuzohen si të pabazuara kërkesat e të akuzuarit D.R nga Strumica, të deklaruara përmes avokatit të tij dhe të të akuzuarit D.S nga Shkupi, të deklaruara përmes avokatit të tij”, thuhet në njoftimin e Gjykatës së Lartë.

Me këtë vendin, hyn në fuqi vendimi gjyqësor i Gjykatës së Apelit.

Ndryshe, Rashkovski është në paraburgim për shkak të dyshimeve se ka blerë softuerë gjatë kohës kur ka qenë sekretar në Qeverinë e Maqedonisë.

Latest news
Related news
- Advertisement -spot_img