25.8 C
Skopje
Tuesday, September 26, 2023

GJKKO e la në qeli, avokati i Fredi Belerit: Togat e zeza s’kanë fuqi para pushtetarëve!

GJKKO e la në qeli, avokati i Fredi Belerit: Togat e zeza s’kanë fuqi para pushtetarëve! Ja çfarë deklaroi ai në seancë

Ai theksoi se togat e zeza “s’kanë fuqi para pushtetarëve”, duke shtuar se gjatë seancë së sotme (21 Gusht) Beleri kërkoi që të lirohej dhe të merrte detyrën.

“Në 31 Korrik na u vendosën para prova që nuk i dinim. Nuk ka pasur asnjëherë biseda me të infiltruarin ku i Beleri i ofron para në kërkim të votave.

E dimë deri diku se ku do të shkojë. Kjo është me urdhër, këta nuk kanë fuqi edhe pse është një Gjykatë që u formua si e fortë. Por nuk ka fuqi para pushtetarëve.

Të lirohej dhe të shkojë të marrë detyrën e tij, këtë kërkoi Beleri. Nga Gjykata u shkruajt bukur arsyetimi se nuk ekzistojnë kushtet”, tha avokati.

Marketing
Related news