7.8 C
Skopje
Sunday, November 28, 2021

Gjatë 24 orëve të fundit në Kosovë janë shqiptuar 647 gjoba për shkelje të rregullave anti-Kovid

Gjatë 24 orëve të fundit Policia ka njoftuar se ka shqiptuar 647 gjoba për mosrespektimin e masave anti-COVID.

Ndërsa, 1357 gjoba të tjera janë shqiptuar për shkelje të rregullave të trafikut, thuhet në raportin e Policisë.

Po ashtu Policia ka bërë të ditur se kanë ndodhur 59 aksidente trafiku, si dhe janë arrestuar 22 persona për kryerjen e veprave të ndryshme penale.

Latest news
Related news
- Advertisement -spot_img