26.8 C
Skopje
Wednesday, July 6, 2022

GAZI BABË, diell, fytyra të buzëqeshura dhe mikëpritje e sinqertë

Shkup, 25 tetor – GAZI BABË, diell, fytyra të buzëqeshura dhe mikëpritje e sinqertë. Dyert e kësaj lagje gjithkah ishin të hapura për ne, ndërsa me këtë rast u sqaruam edhe banorëve të mrekullueshëm të Gazi Babës se sa me peshë është Programi ynë 2021-2025 që kemi përpiluar enkas për mirëqenien e gjithësecilit që jeton në Çair.

Latest news
Related news
- Advertisement -spot_img