4.8 C
Skopje
Thursday, December 7, 2023

Garë e nxehtë në FRASH – dega Tetovë

Tetovë, 30 shtator – Në degën e ASH në Tetovë të dielën FRASH do të organizojë Kuvendin e 3.

Sipas kryetarit të degës, Flakron Bexheti në postimin e tij në rrjete sociale Kuvendi do të organizohet më 1 tetor ’23 (E dielë) në ora 18:30 në NB Hotel.

Sipas informacioneve  bëhet fjalë për nje garë të nxehtë mes dy kandidatëve, Muhamed Lala dhe Diandra Krivanjeva.

Lala është aktivist dhe themelues i FRASH që nga viti 2016. Është i diplomuar në Shkenca Politike dhe shihet si favorit i kësaj gare.

Diandra Krivanjeva është aktivistë e ASH e cila ka bërë publik kandidimin para pak kohësh. Diandra është njëra ndër personat që fituan shtetësinë nëpërmjet Ligjit të ri të mundësuar nga ASH. 

Marketing
Related news