4.8 C
Skopje
Friday, December 2, 2022

Ganiu: Punët e mira me miq të mirë, Xhamia në Fushë Tophanë më e madhja në vend

Shkup, 23 shtator – Kryetari i komunës së Çairit Visar Ganiu ka takuar sot përfqësusit e Ndërmarjes “Fim Kompani”, z. Yusuf Kardelen, shef i ndertimtarisë dhe perfaqësuesin e Bashkesisë Fetare Islame të Turqisë z. Engin Yilmas”.

“Të dy bashkë më siguruan se prej javës së ardhshme vazhdojnë punimet në mënyrë intensive për ndërtimin e Xhamisë së re në lagjen Fushë Tophanë.

Kjo Xhami është më e madhja në vend dhe njëherit do të ndërtohet në formën e një kompleksi islam” shkruan Ganiu.

Latest news
Related news
- Advertisement -spot_img