6.8 C
Skopje
Friday, February 3, 2023

Ganiu mirëpret në komunë fëmijët nga kopshti “Borëbardha”

Shkup, 16 nëntor – Fëmijët nga kopshti “Borëbardha” sot vizituan kryetarin e komunës së Çairit, Visar Ganiu.

Kryetari Ganiu i ka njoftuar fëmijët nga afër për punën që ai kryen si kryetar komune.

Ai falenderoi gjithashtu edhe edukatoret për vizitën e sotme dhe mesazhi i tij ishte se fëmijët janë ardhmëria dhe e njejta meriton më të mirën.

Dyert e komunës do të jenë gjithmonë të hapura për fëmijët, porositi Ganiu./Zhurnal.mk

https://www.facebook.com/VisarGaniu.Cair/posts/2956480431347272
Latest news
Related news