-4.2 C
Skopje
Tuesday, February 7, 2023

Fu Jiezheng – 13 vjeçari që ka mësuar mjeshtërinë e ndryshimit të maksave të Operës së Sichuanit

Fu Jiezheng është një 13-vjeçar nga provinca Yunnan. Ai e ka mësuar mjeshtërinë e ndryshimit të maksave të Operës së Sichuan-it për 7 vjet. Gjatë pushimeve verore dhe dimërore, ai e praktikon gjithmonë ndryshimin e maskave dhe jep shfaqje në shtëpitë e të moshuarve dhe në lagjet e banimit. Djaloshi shprehet se është shumë krenar që ka mësuar këtë art tradicional kinez.

Latest news
Related news