34.8 C
Skopje
Tuesday, July 5, 2022

Fjalim i zëvendëskryeminisrit Nikolla Dimitrov (drejtpërdrejt)

Shkup, 20 shtator – Fjalim i zëvendëskryeministrit për Çështjet Evropiane, Nikolla Dimitrov në konferencë shtypi me rastin e ndihmës së grantit nga Japonia “Projekti për përmirësimin e instrumenteve muzikorë, pajisjeve zanore dhe ndriçimit për Operën dhe Baletin Kombëtar”.

https://www.facebook.com/MediumskaInformativnaAgencija/videos/546862019755123
Latest news
Related news
- Advertisement -spot_img