5.8 C
Skopje
Sunday, November 27, 2022

Fjalim i presidentit Pendarovski në sesionin e 76-të të Asamblesë së përgjithshme të KB-së (drejtpërdrejtë)

Shkup, 23 shtator 2021 (MIA) – Presidenti i Republikës së Maqedonisë së Veriut Stevo Pendarovski sot ka fjalim në Debatin e përgjithshëm të sesionit të 76-të të Asamblesë së përgjithshme të Kombeve të Bashkuara në Nju Jork që mbahet në temë:”Ndërtim të rezistencës përmes shpresës- rikuperim nga Kovid-19, rindërtim të qëndrueshëm, përgjigje ndaj nevojave të planetit, respektim të të drejtave të njeriut dhe revitalizim të KB-së”.

Latest news
Related news
- Advertisement -spot_img