5.8 C
Skopje
Saturday, December 4, 2021

“Filip Moris – Kombinati i Duhanit Prilep” nga Athina transferohet në Shkup

Shkup, 23 shtator – Kompania “”Filip Moris – Kombinati i Duhanit Prilep” sot do ta promovojë zhvendosjen e Qendrës për Mbështetjen e Përdoruesit nga Athina në Shkup.Me rastin e zhvendosjes, siç njofton kompania, do të hapen vende të reja pune.

Në ngjarje do të merr pjesë kryeministri Zoran Zaev, zëvendëskryeministri për çështje ekonomike dhe koordinim të resorëve ekonomikë, Fatmir Bytyqi. Fjalime do të kenë edhe drejtori i përgjithshëm i FMKDP-së, Ivan Kostiq, si dhe drejtori ekzekutiv kryesor i “Teleperformans” – Gjermani, Mihel Shmit. 

Latest news
Related news
- Advertisement -spot_img