21.8 C
Skopje
Monday, May 23, 2022

Është arrestuar një person i kërkuar me fletë arrest

Shkup, 10 nëntor – Nëpunës policorë nga Ekipi operativ – Gjurmime pranë SPB Shkupm dje në orën 17:30 në rr. “Llazar Tërpkovski” në Shkup, në bazë të urdhrit gjyqësor, e privuan nga liria D.G.(24) nga Shkupi.

Siç informuan nga MPB sot, për të ishte shpallur fletë arrest qendror me urdhër të Prokurorisë themelore publike Veles për ehtim, për shkak të dyshimeve për vepër të kryer penale sipas nenit 215 të Kodit penal për “prodhim të paautorizuar dhe lëshim në qarkullim të drogave narkotike, substancave psikotrope dhe prekursorëve”.

Personi ishte dorëzuar në Stacionin e policisë Bit Pazar për procedurë të mëtutjeshme.

Latest news
Related news
- Advertisement -spot_img