-4.2 C
Skopje
Tuesday, February 7, 2023

ESHS: Janë regjistruar gjithsej 871.488 persona, 272.177 amvisëri dhe 368.595 banesa

Shkup, 18 shtator – Gjithsej 871.488 persona, 272.177 amvisëri dhe 368.595 banesa janë regjistruar deri ditën e djeshme në orën 20, informoi sot Enti Shtetëror për Statistikë (ESHS).

Mundësinë për vetregjistrim të personave në diasporë, deri tani e kanë shfrytëzuar 193.236 persona.

Regjistrimi i popullsisë, amvisërive dhe banesave në Republikën e Maqedonisë së Veriut i cili zyrtarisht filloi më 5 shtator, do të zgjasë deri më 30 shtator. 

Latest news
Related news