13.8 C
Skopje
Sunday, October 2, 2022

Erion Veliaj: Votone dhe ndihmojeni Petren

Shkup, 8 tetor – Erion Veliaj, Kryetar i Tiranës ka marrë pjesë një video material promovues në mbështetje të kandidatit për qytetin e Shkupit, Petre Shilegov, njofton INA.

Aika thënë se Shkupi është shtëpi e të gjithëve.

“Do të doja që në këto zgjedhje Shkupi dhe të gjithë ata që janë miq dhe dashamirë të një qyteti që rritet të ndihmojnë Petren sepse besoj se njerëzit puntorë si Petre duhen inkurajuar që të bëjnë edhe më shumë.

Entuziast teksa shoh Shkupin që po transformohet dhe që ndryshon.

Pres që dy qytetet motra Shkupi dhe Tirana bashkimin, bashkëpunimin dhe dashurinë mes tyre të vazhdojmë ta rrisim gjithmonë e më shumë mbas zgjedhjes së Petres në mandatin e tij të dytë”, është shprehur Veliaj.

Latest news
Related news
- Advertisement -spot_img