0.8 C
Skopje
Friday, January 27, 2023

Ekspozitë e piktorit nga Kosova, Nevruz Musa në Tetovë

Tetovë, 12 nëntor – Në galerinë artistike – Tetovë sonte u mbajt hapja solemne e ekspozitës të piktorit nga Kosova, Nevruz Musa. Ai për herë të parë prezantohet çara publikut të Tetovës.

“Veprat e tij artistike dallohen për punën e tij, shpikjet, kombinimin e ngjyrave dhe formave. Ekspozita do të jetë e hapur deri më 17 nëntor të vitit 2021”, informojnë nga Galeria artistike.

Nevruz Musa ka lindur në vitin 1942 në qytetin e Gjakovës. Arsimin e ka mbaruar në kryeqytetin e Kroacisë, Zagreb. 

Latest news
Related news