4.8 C
Skopje
Thursday, December 7, 2023

Edicioni i 19-të i “Natës së bardhë”

Ekspozita, shfaqje, instalacione, koncerte, shfaqje teatrale dhe shfaqje filmash do të mbahen në sonte në kryeqytet në kuadër të manifestimit të 19-të tradicional kulturor “Nata e Bardhë 2023”.

Manifestimi qendror do të mbahet para portës “Maqedonia” në orën 20.

Të gjitha ngjarjet janë të hapura dhe falas për vizitorët. Edhe këtë vit transporti publik falas është ofruar për të gjithë qytetarët gjatë “Natës së Bardhë 2023”. Transporti falas do të jetë i disponueshëm nga ora 18:00 deri në orën 05:00 të së dielës (1 tetor 2023).

Programin e edicionit vjetor të “Natës së Bardhë” e gjeni në linkun në vijim: www.univerzalna.com.mk/belanok.

Marketing
Related news