2.8 C
Skopje
Wednesday, December 8, 2021

Edhe një anketë e nxjerr Idri Istrefin fitues në Strugë

Shkup, 12 tetor – Instituti për Kërkime Politike dhe Qeverisje të Mirë (IPDV) / Strugë-Idri Istrefi udhëheq me 23,9% ndaj Ramiz Merkoss që ka 17,0% nga të anketuarit.

Instituti për Kërkime Politike dhe Qeverisje të Mirë (IPDV) në periudhën nga 4-9 Tetor 2021 kreu një anketë telefonike mbi zgjedhjen e kryetarëve të komunave në Qytetin e Shkupit dhe disa komuna më të mëdha në vend.

Anketat për zgjedhjen e kryetarëve të komunave janë kryer në një mostër përfaqësuese prej 500 të anketuarve në Qytetin e Shkupit, Tetovës, Çairit dhe Strugës. Karakteristikat demografike (gjinia, mosha, arsimi, mjedisi urban / rural) u vëzhguan gjatë studimit. Gabimi margjinal për këto sondazhe është ± 4%.

Dokumentin e plotë mund ta gjeni këtu

Latest news
Related news
- Advertisement -spot_img