-3.2 C
Skopje
Thursday, December 9, 2021

Dr.Hulusi Asipi: Do të jem zëri i fuqishëm i të gjithëve, do ta kthej krenarinë dhe dinjitetin e kumanovarëve (VIDEO)

Shkup, 12 tetor – Doktori i njohur Hulusi Asipi është bartësi i listës së këshilltarëve të Lëvizjes BESA për komunën e Kumanovës.

Ai është një personalitet i spikatur dhe i dëshmuar si në planin profesional ashtu edhe kombëtar, duke mos harruar kontributin e madh që e bëri gjatë luftës së 2001 e deri më tani. Ai thotë me se dinjitet dhe vendosmëri do të përfaqësojë shqiptarët në kuvendin komunal të Kumanovës, duke qenë një zë i fuqishëm.

“#mekakrejt rretho 16 për ta kthyer krenarin dhe dinjitetin e Kumanovarëve”, është motoja e përkrahësve të tij, që tashmë janë mobilizuar në të gjitha vendbanimet dhe lagjet e Kumanovës.

Për të njohur më tepër personalitetin e Dr.Hulusi Asipi, ndiqni dokumentarin më poshtë:

https://www.facebook.com/100147695774221/videos/2791932414437758
Latest news
Related news
- Advertisement -spot_img