4.8 C
Skopje
Wednesday, November 29, 2023

Dita Botërore e Luftës Kundër Tërbimit

Shkup, 28 shtator – Agjencia për Ushqim dhe Veterineri (AUV) sot organizon tryezë të rrumbullakët me rastin e Ditës Botërore Kundër Tërbimit.

Në ngjarje do të marrin pjesë persona profesionistë të AUV, përfaqësues të Odës së Veterinarisë, Institutit për Shëndet Publik dhe Shkencë.

Tryezë e rrumbullaktë do ta hapë drejtori i Agjencisë së Ushqimit dhe Veterinerisë, Nikollçe Babovski.

Pritet edhe njëherë të dërgohet mesazh, pronarët rregullisht t’i vaksinojnë kanatarët.

Sipas të dhënave, në nivel global, çdo nëntë minuta dikush vdes nga tërbimi. Që të pengohet përhapja e sëmundjes, kanakarët duhet të vaksinohen.

Marketing
Related news