14.8 C
Skopje
Tuesday, September 26, 2023

Dha 23.000 euro për tre banesa në Strugë – humbi paratë dhe banesat

SPB Strumicë ka paraqitur kallëzim penal kundër B.K. (41) nga Prilepi për shkak të ekzistimit të bazave të dyshimit për vepra penale “keqpërdorim i të dhënave personale” dhe “mashtrim”.

I akuzuari, duke u paraqitur rrejshëm në emër të personit nga Strumica, përmes aplikacioneve celulare, ka mashtruar një grua nga Shkupi se do ta ndihmonte për blerjen e tre banesave në Strugë, për të cilat disa herë i kishte paguar 23.000 euro, por ajo as nuk i ka marrë apartamentet dhe as nuk i janë kthyer paratë. 

Marketing
Related news