5.8 C
Skopje
Thursday, December 7, 2023

Demi Lovato thotë se më së shumti vetëbesim ka gjatë marrëdhënieve seksuale

Demi Lovato publikoi një këngë në vitin 2015 të titulluar “Confident”, dhe tani këngëtarja po flet për atë që më së shumti i bën ata të ndihen kështu. Lovato , e cila përdor përemrat ajo/ata, u shfaq në një episod dypjesësh të publikuar së fundmi të podcast-it “LadyGang” dhe u bë personal.

“Ndihem më e sigurt kur bëj marrëdhënie. Sepse je aq i pranishëm sa nuk po mendon se si është në të vërtetë…ajo që e turbullon gjykimin tuaj gjatë pjesës tjetër të ditës. Ose të paktën kështu është për mua. Nuk është kështu për të gjithë”, tha Demi.

Foto: Getty Images

Albumi i ri i Lovatos “Rivamped” ripunon disa nga këngët e saj. Bërja e versioneve të reja ka qenë sfiduese, tha mes tjerash këngëtarja.

“Unë dua që ajo të jetë e përsosur aq keq. Unë kam qenë gjithmonë një perfeksionist”, u shpreh artistja.

Kur u pyetën nëse ishte ndjerë ndonjëherë e pasigurt gjatë performancës “Confident”, Lovato u përgjigj duke thënë: “Totalisht. Unë jam shumë njerëzor kur bëhet fjalë për këtë”.

Foto: Getty Images

“Unë kam qenë shumë e hapur për vështirësitë e mia, si për shembull të kisha marrë me një çrregullim të të ngrënit në të kaluarën. Të jesh në skenë kur ke një ditë të keqe të imazhit të trupit është ndjenja më e keqe”, tha Lovato.

Drejtuesit e podcast-it e bënë Lovaton të qeshte kur zbuluan se kanë përdorur një version të ngjashëm të këngës “Confident” për podcast-in e tyre, sepse nuk mund të përballonin opsionin e këngës së saj aktuale.

Marketing
Related news