3.8 C
Skopje
Saturday, February 4, 2023

Dalin në shitje 13 automjetet e përdorura gjatë xhirimeve të “Mad Max: Fury Road”

Gjithsej 13 automjete të përdorura gjatë xhirimeve të filmit hollivudian, “Mad Max: Fury Road” u ofruan për shitje përmes një ankandi.

Filmi doli në kinema në 2015 dhe tërhoqi shumë vëmendje falë aksionit të tij të shkëlqyeshëm, kinematografisë mbresëlënëse dhe automjeteve spektakolare.

Tani entuziastët kanë mundësinë të blejnë automjete të përdorura për xhirime, ose gjithsej 13. Ofertat pranohen në secilën monedhë, dhe ankandi zgjat deri më 26 shtator.

Automjetet janë të përgatitura për ndjekje në zonat e shkreta, dhe për rrugën, natyrisht, ato nuk janë të ligjshme.

Lista e automjeteve për shitje duket kështu:

Mashtrimi i Luftës: Prime Mover Inc. cisternë dhe rimorkio, The Gigahorse: W16 Cadillac – pair, The Doof Wagon, Nux Car: 1932 Chev Coupe, V8, Car Convoy: Elvis, Car Convoy: Jag Flamer, Razor Cola: 1973 XB Falcon Coupe (The Interceptor rilind), Pol Makina: Pontiac Surfari, dhëmbi saber: F250 Claw Car, Fire Car: Dodge, Caltrop: El Dorado, Buggy: Ratrod Chev dhe Buick: artileri e rëndë. 

Latest news
Related news