26.8 C
Skopje
Saturday, August 13, 2022

Carovska: Vetëm institucione të forta dhe administratë të trajnuar garantojnë zhvillimin e shtetit

Shkup, 14 dhjetor – Ministrja e Arsimit dhe Shkencës Milla Carovska sot u takua me drejtoreshën e Qendrës për Ekselencë në Financa (CEF) të Lubjanës, Jana Repansek, me të cilën bisedoi për vazhdimin dhe zgjerimin e bashkëpunimit të suksesshëm në pjesën e projektit të BE-së: “Përforcimi i kapaciteteve të ministrive për vlerësimin e implikimeve fiskale nga reformat strukturore”.

Siç bëri të ditur Ministria e Arsimit dhe Shkencës, qëllimi i këtij projekti është që të sigurojë zgjidhje të dobishme për të nxitur rritjen dhe zhvillimin e shteteve, por edhe të shkëmbimin e përvojave të vendeve. 

Latest news
Related news
- Advertisement -spot_img