13.8 C
Skopje
Tuesday, May 24, 2022

Çakarovski: Ndërpritet bllokada e komunikacionit hekurudhor

Shkup, 2 nëntor – Personeli ekzekutiv dhe i makinerive të HM Transport pasdite e ndërpreu bllokadën e komunikacionit hekurudhor për udhëtarë dhe transportues pasi u është plotësuar kërkesa për pagesën e pjesës së dytë të pagës për shtatorin, konfirmoi për MIA-n Dushko Çakarovski, përfaqësues i personelit të makinerive.

Çakarovski inforoi se është marrë vendim i cili është i është përcjellë udhëheqësisë së ndërmarrjes hekurudhore, ndërsa sipas të cilit, nëse deri më datën 25 të këtij muaji nuk u paguhet paga e plotë për muajin paraprak, sërish do ta bojkotojnë punën nga ora 7 ditën në vijim. Gjithashtu, edhe kompensimi për shpenzime materiale të paguhet më së voni deri më datën 10 të këtij muaji, ndërsa në të kundërtën, siç tha Çakarovski, nuk do të punojmë që ditën e ardhshme.

Komunikacioni hekurudhor ishte në ndërprerje prej dje në mëngjes dhe nuk kanë qarkulluar trenat për udhëtarë dhe mallra.

Latest news
Related news
- Advertisement -spot_img