22.8 C
Skopje
Thursday, September 21, 2023

Britania e Madhe e largon Kosovën nga lista e vendeve të rrezikshme nga COVID-19

Britania e Madhe ka rifreskuar listën e vendeve të rrezikshme nga COVID-19 dhe në këtë listë nuk figuron më Kosova.

Largimi i Kosovës nga lista me vendet e rrezikshme nga coronavirusi ka ardhur pas rënies së rasteve të infektimit në Kosovë.

Zyra e Jashtme e Britanisë së Madhe ka publikuar listën me 30 vende që paraqesin rrezik nga COVID-19.

Këtë listë mund ta gjeni këtu.

Ndryshe, në vend ka rënë numri i të infektuarve me coronavirus. Në 24 orët e fundit është shënuar 1 rast i vdekjes dhe 41 raste pozitive.

https://www.facebook.com/ForeignCommonwealthAndDevelopmentOffice/posts/10159266633760630
Marketing
Related news