13.8 C
Skopje
Sunday, October 2, 2022

Brigada e zjarrfikësve “Bajram Miftari” në Çair bëhen me shkallë 24 metërshe për intervenime

Shkup, 8 tetor – Shoqatës së zjarrfikësve vullnetarë “Bajram Miftari”, kryetari i komunës Visar Ganiu u ka dhuruar shkallë speciale për intervenim, sikurse për shuarrjen e zjarreve si dhe për fatkeqësi të tjera natyrore.

Këto shkallë me gjatësi prej 24 metrave. Përpos tyre, zjarrfikësit u pajisën me 40 veshje speciale dhe pajisje tjera. Kështu, brigada Bajram Miftari është e pajisur me të gjitha mjetet e nevojshme për çfarëdo fatkeqësie natyrore.

https://www.facebook.com/VisarGaniu.Cair/posts/2927198217608827
Latest news
Related news
- Advertisement -spot_img