0.8 C
Skopje
Tuesday, November 29, 2022

Brad Pitt dhe Angelina Jolie ‘në luftë’ për pronën e tyre luksoze prej 164 milionë dollarësh

Divorci i Angelina Jolie dhe Brad Pitt u finalizua në vitin 2019, por ish-çifti janë akoma në mosmarrëveshje për një pronë luksoze që ata zotërojnë në Francë, sipas një dosje gjyqësore të bërë nga Fox News.

Ankesa, e cila u paraqit të martën në Luksemburg, akuzon yllin e “Maleficent”, 46 vjeçe, për përpjekjen për të shkarkuar pjesën e saj prej 50% në 1.000 hektarë, 164 milionë dollarë në Chateau Miraval në Correns, Francë pa pretenduar se i ka lejuar Pitt, 57 vjeç.

Prona është në pronësi të korporatave të veçanta me përgjegjësi të kufizuar që të dyja palët kontrollojnë, sipas dokumenteve të gjykatës, të cilat thonë se Miraval është në pronësi të Quimicum – një kompani ku Pitt fillimisht mbante 60% të aksioneve përmes kompanisë së tij, Mondo Bongo. Ndërkohë, ndërsa Jolie mbante 40% përmes kompanisë së saj, Nouvel.

Prona e Brad Pitt dhe Angelina Jolie (Foto: Getty Images)

“Vlen të përmendet se, gjatë katër viteve të fundit, Nouvel [kompania e Jolie] nuk veproi në interesin më të mirë të Quimicum duke vonuar sistematikisht miratimin e llogarive vjetore”, thuhet në padi.

Burimet e transmetuara për Fox News të martën se dyshimi se Jolie merret me pronën është përpjekja e aktores për të lëvizur shtyllat e portës dhe për të shmangur detyrimet e saj ndaj Pitt pasi palët supozohet se ranë dakord t’i japin tjetrit mundësinë për të blerë pronën plotësisht.

Prona e Brad Pitt dhe Angelina Jolie (Foto: Getty Images)

Aktorja amerikane paraqiti kërkesën për divorc në gusht të vitit 2016 duke cituar ‘diferenca të papajtueshme’ dhe duke kërkuar kujdestarinë e fëmijëve të tyre: Pax, 17 vjeç, Zahara, 16 vjeçe, Shiloh, 15 dhe binjakët Vivienne dhe Knox, 13.

Djali i ish-çiftit, Maddox, tani është 20 vjeç. 

Angelina Jolie dhe Brad Pitt (Foto: Getty Images)

Latest news
Related news
- Advertisement -spot_img