5.8 C
Skopje
Saturday, December 4, 2021

Binjakëzohen Stari Gradi dhe Çairi, Çarshia e Vjetër dhe Bash Çarshia më pranë njëra tjetrës

Shkup, 22 shtator – Komuna e Çairit është binjakëzuar me komunën e Stari Gradit të Sarajevës, ndërsa tani, Bash Çarshija në Sarajevë dhe Çarshia e Shkupit do të jenë pranë njëra tjetrës, informon Zhurnal.

Sot, kryetarët e dy komunave, Visar Ganiu dhe Ibrahim Haxhibajriç nënshkruan marrëveshje për binjakëzim të komunave.

Siç shprehet Ganiu, krijimi i partneriteteve të reja hapë dhe dyer të reja ndërsa pas nënshkrimit të marrëveshjes, vendosën lule tek memoriali i viktimave të Srebrenicës që gjendet te parku i Çairit//Zhurnal.mk

https://www.facebook.com/VisarGaniu.Cair/posts/2915695718759077
Latest news
Related news
- Advertisement -spot_img