4.8 C
Skopje
Thursday, December 7, 2023

Biljana Ivanovska është drejtoreshë e re e Spitalit të përgjithshëm të Kumanovës

Kumanovë, 21 shtator – Biljana Ivanovska është drejtoreshë e re e Spitalit të përgjithshëm të Kumanovës, ndërsa e merr detyrën nga dr. Snezhana Zaharieva të cilës i ka skaduar mandati. Ivanovska është magjistre, e punësuar në institucion shëndetësor si psikologe në repartin psikiatrik. Ajo është anëtare e Odës së psikologëve dhe është psikologe e licencuar.

Ivanovska theksoi se do të angazhohet për kujdes adekuat dhe cilësor shëndetësor për pacientët nga Kumanova dhe komunat nga verilindja, për furnizimin e pajisjeve të reja, investimin në mjekë dhe kuadro tjetër në edukimin e tyre të mëtutjeshëm.

“Jam e hapur për bashkëpunim me pacientët, për vërejtjet e eventuale, kritikat dhe sugjerimet e tyre për përmirësimin e funksionimit të institucionit”, deklaroi Ivanovska.

Spitali i Kumanovës është ndër më të mëdhenjtë në vend me më shumë se 700 të punësuar dhe ofron kujdes shëndetësor për pacientët nga pjesa verilindore e vendit me rreth 180.000 banorë.

Marketing
Related news