33.8 C
Skopje
Monday, August 8, 2022

Batinca pa ujë

Shkup, 5 gusht – Për shkak të një defekti rrugor, pa ujë sot do të jenë konsumatorët të Batincës, informon NP Ujësjellësi dhe Kanalizimi – Shkup.

Furnizimi me ujë do të jetë në ndërprerje nga ora 10.30 deri në riparimin e defektit.

Latest news
Related news
- Advertisement -spot_img